لیفت و پروتز سینه
بارداری متعدد، کاهش وزن، افزایش سن و حتی وراثت می تواند منجر به افتادگی و شل شدن سینه ها شود. لیفت سینه یا ماستوپکسی یکی از راهکارهای این معضل می باشد. در این عمل پوست اضافی سینه برداشته شده و با کشیدن بافتهای مجاور آن سینه به بالا کشیده می شود. عمل لیفت سینه علاوه بر بالا کشیدن سینه ها باعث گردتر شدن سینه ها، بالا بردن نوک پستان و کاهش اندازه هاله اطراف نوک سینه نیز میشود.
تفاوت لیفت و پروتز سینه چیست؟
ممکن است این سوءبرداشت پیش بیاید که پروتز سینه معضل افتادگی سینه را نیز حل میکند. هرچند که پروتز سینه تا حدی باعث بهبود افتادگی سینه می شود؛ اما این فقط درجات کم افتادگی را در بر میگیرد و برای درجات شدید افتادگی پروتز سینه راهگشا نیست. همچنین این را هم باید در نظر داشت که لیفت سینه باعث حجیم شدن سینه و افزایش سایز سوتین نمیشود. برای اینکه هم افتادگی سینه ها را چاره کنید و هم حجم سینه های خود را افزایش دهید میتوانید عمل همزمان لیفت و پروتز سینه را انجام دهید.
تکنیک های جراحی
در تکنیک پروتز سینه، جراح متناسب با نیاز شما بین ایمپلنت های سیلیکون یا ایمپلنت های پرشده با سالین یکی را انتخاب میکند. در فرایند لیفت سینه نیز به منظور برداشتن پوستهای اضافی و کشیدن سینه ها، برش هایی ایجاد می شود. سه تکنیک جهت لیفت سینه وجود دارد که با سه برش همراه می باشد.
- برشی در طول برش طبیعی زیر سینه
- برشی در طول خط مرزی هاله و پوست سینه
- برشی عمودی از مرز پایینی هاله به سمت پایین
البته لازم به ذکر است که تمام الگوهای برش برای همه بیماران مناسب نمی باشد و انتخاب الگوی مناسب به عهده جراح می باشد.بیماران تحت بیهوشی عمومی جراحی می شوند. پس از جراحی جای بخیه و زخم های سینه با گاز پانسمان میشود و یک لوله ظریف و کوچک (سوند) نیز به بیمار وصل میشود تا خونابه وسایر مایعات خارج شود.