برداشتن خال و زگیل

برداشتن خال، زگیل و ضایعات پوستی

برداشتن خال، زگیل و ضایعات پوستی

برداشتن ضایعات پوستی، از جمله برداشتن خال و زگیل به دو دلیل زیبایی بدن و پزشکی-درمانی صورت می‌گیرد. حتی اگر قصد شما زیبایی باشد، با برداشتن هر ضایعه پوستی، از ریسک ابتلا به بیماری های پیشرفته تر ضایعات پوستی در امان خواهید بود. خوشبختانه اغلب ضایعات پوستی خوش خیم (benign) هستند. اما تشخیص و تمایز ضایعات پوستی از هم اهمیت دارد.

برای انتخاب روش درمان مناسب باید نوع ضایعه تشخیص داده شود. علاوه بر معاینه فیزیکی، اطلاعات بیمار شامل علایم پوستی، زمان بروز علایم، الگوی رشد و اندازه ضایعه، رنگ ضایعه و محل آن نیز در نظر گرفته می‌شوند.

روش های درمان ضایعات پوستی

۱-برش به وسیله تیغ یا قیچی

در این روش با ایجاد بی‌حسی موضعی در محدوده ضایعه، ‌با تیغ برش روی پوست ایجاد می‌شود که به دلیل خونریزی، آسیب بافت پوست، باقی ماندن جای بخیه توسط روش های دیگر جایگزین شده است .

۲-استفاده موضعی یا تزریق محلول (اسید)

۳-سوزاندن

سوزاندن، یکی از روش‌های قدیمی‌ برداشتن خال است. این روش ممکن است فرورفتگی چاله مانندی را در سطح پوست ایجاد کند. البته امروزه دستگاه‌های رادیو فرکانسی جایگزین دستگاه‌های کوتر شده‌اند که باعث می‌شود به ‌کار بردن این روش اثر کمتری روی پوست بگذارد. در هنگام از بین بردن ضایعات پوستی، کربن داخل سلول سوزانده می‌شود و موجب ایجاد لکه های سیاه در پوست می‌گردد.

۴- کرایو سرجری (cryotherapy)

معایب این روش این است که :باید چندین جلسه درمانی را تکرار کنید. زیرا چرخه انجماد و ذوب ضایعه باید بارها تکرار شود تا هدف نابودی کامل آن حاصل شود.

۵-لیزردرمانی

روش لیزر در برداشتن خال مثل روش سوزاندن است، با این تفاوت که در این روش به ‌جای جریان برق از امواج لیزر برای تخریب یا تراش خال استفاده می‌شود.از معایب این روش غیرقابل کنترل بودن میزان نفوذ آن، آسیب به پوست و ایجاد اسکار می‌باشد .

برای رزرو نوبت و مشاوره لیزر موی زائد با شماره های درج شده در وب تماس بگیرید.

۶-آر اف و…….

رادیو فرکانسی و درمان ضایعات پوستی: RF الکترو سرجری-جدیدترین و بهترین روش ضایعات پوستی

از امواج رادیوفرکانسی (RF) برای جراحی پوست و برداشتن ضایعات پوستی مثل خال، زگیل، گوشت اضافه، استفاده می‌کنند. این امواج فرکانس بالا و گرمای حداقل دارند.

دستگاه های الکتروسرجری rf، نسبت به کوترهای قدیمی‌برش دقیق تری ایجاد می‌کنند، به بافت سالم آسیب نمی‌زنند و درد و خونریزی کمتری ایجاد می‌کنند و در نهایت اسکار کمتری به جا می‌گذارند.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *